Hosting & Support

“alle hjemmesider kan gå ned – men vi får dem også sikkert op igen!”

Sikker hosting & support

En hjemmeside skal være sikker for en bruger at færdes på og samtidig skal den altid være online så kunderne kan finde dig. Hvis din hjemmeside går ned, har WKOM Services en række forskellige hosting- & support-løsninger der afhænger af jeres behov.

Fælles for alle vores løsninger er, at vi hoster alle hjemmesider via en privat server hos en 3. parts-leverandør. Vi har valgt en 3. parts-leverandør, da vi har erkendt at deres system er blandt Danmarks sikreste og derfor er noget vi vil tilbyde vores kunder – For mere information om dette, kontakt os direkte pr. e-mail eller tlf.

Ønsker I eget C-panel og dermed fuld kontrol over jeres egen server stiller vi dette til rådighed. Vi advarer dog om at evt. ændringer i dette kan betyde ekstra omkostninger for jer ved nedbrud el. lign.

Support ved hacker-angreb

Vi tilbyder support af både hjemmeside (tekst- og billedeindhold) samt database. Vi laver sikkerheds-back-up af jeres database og hjemmeside hver 3. måned, så ved evt. cyberangreb på jeres hjemmeside, har vi altid den seneste udgave af hjemmesiden og jeres gamle mails i sikkerhed for udefrakommende.

Hosting af:

Hjemmeside + 5 e-mail-adresser
Kr110/Måned
  • Op til 5 e-mail adresser tilknyttet + support
  • Ingen support af hjemmesides indhold

Hosting af:

Hjemmeside - 20 e-mails - support - sikkerhedssupport
Kr500/Måned
  • Back-up hver måned
  • Fri support af hjemmesidens indhold*
  • Op til 20 e-mails tilknyttet domænet + support
  • Fri support ved angreb på hjemmesiden

*Gælder kun tekst- og billedeindhold