Søgemaskineoptimering (SEO)

“SEO er en disciplin der kræver overblik og tålmodighed…”

Søgemaskineoptimering – SEO

Søgemaskineoptimering er en disciplin der er meget oppe i tiden, da mange kunder i dag finder deres næste indkøb efter research på internettet via. søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

Ved hjælp af søgemaskineoptimering kan man enten snyde og manipulere eller lægge hårdt arbejde i at komme frem til at ligge på google’s side 1 under forskellige søgeord. Det kan blive et enormt forspring for alle typer virksomheder, der har et ønske om at promovere sig online. Fra indehaveren af en undertøjsbutik i Horsens, der ønsker at blive fundet på Google’s første side under søgeordene “eksklusivt undertøj Horsens”, eller webshop-ejeren der sælger VVS-udstyr, der ønsker Google side 1 placering på søgeordet “billigt vvs-udstyr sælges” bliver dette muligt med søgemaskineoptimering.

Læs mere om søgemaskineoptimering

Hos Wkom.dk lægger vi prioritet på hårdt arbejde, så vi laver fokuseret søgemaskineoptimering på de søgeord som du ønsker at blive fundet på. Vi arbejder grundigt med opsætningen og teksten på din hjemmeside, vi foretager andre nødvendige søgemaskineoptimerings-indgreb (og vi rapporterer på hvad vi gør), vi sørger for at der findes gode anmeldelser af din forretning over hele internettet, og vi garanterer at din hjemmeside vil opleve større interesseret internettrafik fra de mange tusind steder vi sørger for at dit website bliver publiceret på.

Vi arbejder ikke med garanti på placeringer, men dog med en garanti for resultater. Vi kan tilbyde No Cure – No Pay løsninger til visse typer kunder, kontakt os for mere info.

Det er vigtigt at sige, at med snyd eller manipulation risikerer din hjemmeside at blive fjernet fra Google’s søgeresultater, da der findes visse regler, kontrolleret af Google, som skal overholdes. Da det er dit domæne lang tid frem i tiden, skal du værne om det og vælge den rette partner indenfor søgemaskineoptimering. Fordi vi ikke snyder, afholder vi os fra at garantere alle søgeord en førsteplads. For at forstå søgemaskineoptimering skal man også forstå hvordan en søgemaskine arbejder.

Wkom.dk ved hvad der optimerer og hvad der skal undgåes. Selvom alle opgaver og enhver hjemmesides behov er forskellige, er der dog nogle trin vi altid fokuserer på når vi.

 

Forstå Søgemaskineoptimering

Ved on page SEO studerer vi en række faktorer på din nuværende hjemmeside for derefter at optimere den til at blive lettere læst af søgemaskinerne.

Vi ser på tekst, teknisk opbygning og koder der har betydning for din søgemaskineoptimering. Vi finder forbedringer til den nuværende linkstruktur og indsætter det rigtige sitemaps på hjemmesiden, der f.eks. vil føre Google’s Web-crawlere (som Google benytter til at læse og indeksere hjemmesider i deres søgeresultat) rundt på den mest optimale måde på din hjemmeside. Vi sender alt til godkendelse hos dig inden vi ændrer.

Desuden opretter og installerer vi en række Google værktøjer, bl.a de gratis værktøjer; Analytics og Webmaster Tool, så du kan følge med i trafikken på din hjemmeside. Vi tilbyder også et gratis lynkursus i brugen af disse!

Off-page SEO er den løbende men også vigtigste proces ved søgemaskineoptimering. I bund og grund handler det om at skaffe links og derved skabe “linkværdi” til din hjemmeside. Men det skal gøres indenfor visse etiske retningslinjer og så bør disse links også have en emnemæssig og søgeordsmæssig værdi for din hjemmeside.

Desuden skal optimal linkværdi være vedvarende i fremtiden og derfor skal der lægges grundig research i at finde og anskaffe de optimale links til din hjemmeside. Når vi laver off page SEO, sørger vi også altid for postiv omtale af jeres virksomhed. Positiv omtale og gode links giver desuden den gevinst at interesserede besøgende eller leads bliver ført til din hjemmeside.

Noget du bl.a. vil kunne afmåle ved hjælp af din adgang til Google Analytics, som vi lærer dig at bruge!


%

Offline SEO


%

Online SEO