Online Markedsføring

“…billig, men effektiv, online markedsføring er muligt!”

Online markedsføring – Se hvad vi kan tilbyde

Hos Wkom.dk er vores kerneforretning online markedsføring til danske små- og mellemstore virksomheder. Vi samarbejder altid tæt med vores kunde for at lægge den rette strategi for mere online synlighed.

Denne strategi vil være bærende for hele forløbet af vores samarbejde. Hvad enten du som kunde ønsker en simpel månedlig SEO løsning eller ønsker maksimal online synlighed hurtigst muligt, så finder vi sammen en holdbar løsning indenfor den række af online markedsføring services som Wkom.dk tilbyder.

Du kan læse mere om hvad Wkom.dk kan tilbyde din virksomhed med online markedsføring og hvordan vi gør ved at klikke på nedenstående emner.

 

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering bringer din hjemmeside op blandt de første søgeresultater i Google på lige netop det eller de søgeord du og din virksomhed ønsker. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, men resultatet er enestående og påvirker jeres salg og synlighed i flere år fremover.

Søgemaskine Marketing (SEM)

Annoncering af din virksomhed via Google Adwords. Der findes mange muligheder, og med os som partner kan vi både rådgive, administrere og optimere dine Adwords-kampagner.

Social Medie Markedsføring

Optimer og fokuser din online markedsføring via Social Medie Markedsføring. Udnyt Facebook og markedsfør din virksomhed overfor dine kunder i øjenhøjde. Hos Wkom.dk ved vi hvordan man gør.

Tekstforfatning

Lad Wkom.dk forfatte den helt rigtige og unikke tekst til din hjemmeside. Vi ved hvilke krav der skal overholdes mht. Google og SEO, samt vi kan levere en tekst som jeres kunde vil læse, forstå og blive fanget af.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Få 96% af dine søgeord på Google.dk’s side 1

Google Markedsføring

Spar op til 30% på dine Google Adwords-kampagner

Social Medie Markedsføring

Spar penge og få mere ud af din annoncering på Facebook
  • Søgeord på side 1 ved SEO: 96%
  • Besparelse ved Adwords hos Wkom.dk: 30%
  • Besparelse ved Facebook-annoncering: 25%

%

Tilfredse kunder