Social Media Marketing

“…sociale medier har ændret retningslinjerne for markedsføring på nettet!”

Social Media Marketing (SMM)

Sociale Netværk er det nye in på internettet. Facebook og Twitter er de største og mest kendte sociale netværk, men der er opstået mange i kølvandet og tilslutningen er stor i hele verden. Hvor Facebook er størst i Danmark, er Twitter mere udbredt i bl.a. USA.

Disse sociale netværk tilbyder forskellige former for købt marketing og annoncering, men med kreativitet tilbyder disse netværk også nogle fordeltagtige gratis muligheder for at holde en tæt, nærmest daglig kontakt med dine kunder, helt hjemme i deres stuer. Brugen af Facebook i markedsføringen er, allerede i år 2012, nærmest standard for de fleste større virksomheder i Danmark.

Det er i dag vigtigere end nogensinde at være tæt på sine kunder igennem sociale netværk som Facebook ellet Twitter og holde dem opdateret om virksomheden. Hos Wkom.dk kan vi i fællesskab lægge en social netværk marketing strategi der fanger jeres målgruppe hvor du kan få en tæt daglig kontakt med dine kunder. Vi administrerer annoncekampagner og Facebook-firma konti og vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres produkt for at ramme de rette kundegrupper på de sociale netværk.

Social Media Marketing