En komplet webløsning

“…en hjemmeside skal være sikker og pålidelig for bruger og ejer”

Hjemmeside, Hosting & Support – lad os klare det

Hos Wkom.dk tilbyder vi en række web services som vi outsourcer til 3. part. Som kunde vil du ikke opleve andet end en billigere pris i forhold til andre danske virksomheder, da der stadig vil være dansk support og service igennem hele processen.

Vores outsourcing partnere er fuldt ud kvalificerede og har flere års erfaring fra primært det asiatiske marked. Hos Wkom.dk får du alt i opbygning og design på internettet. Vi gennemgår dine ønsker og behov, for derefter at levere en fuld funktionsdygtig hjemmeside i præcis det design du ønsker.

Du kan læse mere om hvad Wkom.dk kan tilbyde af billige web services ved at klikke på nedenstående emner.

Hjemmesider

Wkom.dk leverer alt i opbygning og design af hjemmesider. Alle templatedesigns er certificerede, og vi benytter CMS-systemerne WordPress og Drupal, der er blandt verdens mest populære. Alle ønsker opfyldes!.

Logo udvikling

Alle virksomheder bør have deres eget unikke logo. Få et logo der udstråler lige præcis det, som din virksomhed ønsker. Vi har mange års erfaring med logo udvikling og vi leverer i professionel filtype klar til print!.

Hosting

Optimer og fokuser din online markedsføring via Social Medie Markedsføring. Udnyt Facebook og markedsfør din virksomhed overfor dine kunder i øjenhøjde. Hos Wkom.dk ved vi hvordan man gør.

Support & Back-up

Lad Wkom.dk forfatte den helt rigtige og unikke tekst til din hjemmeside. Vi ved hvilke krav der skal overholdes mht. Google og SEO, samt vi kan levere en tekst som jeres kunde vil læse, forstå og blive fanget af.